• Alvocat

  • Cargols

  • Anou i cireres

  • Mango

  • Llenega i rossinyol

  • Papaya

  • Tòfones

  • Síndria

Tòfona amb conyac

Ingredients:

1 tòfona mitjana

Conyac

Tòfona amb conyac 

Preparació:

Netegem la tòfona amb un raspall. La tallem per la meitat i la posem en un pot de vidre amb conyac. La deixem macerar tant de temps com volguem.

A partir d'aquí, ho podem fer servir per rostits (només el conyac o també alguna làmina de tòfona).

Quan s'acabi el conyac es pot tornar a omplir.

Notes:

Temps de preparació: 5 minuts.

Dificultat: Molt fàcil.

Porcions: 1 porció.

Vegetariana: No.

Oli de tòfona d'hivern

Ingredients:

2 tòfones mitjanes

250 ml d'oli d'oliva

Oli de tòfona 

Preparació:

Posarem 2 tòfones mitjanes, tallades per la meitat, en 250 ml d'oli d'oliva i ho deixarem macerar.

Aquest oli es pot fer servir per aromatitzar pastes, amanides, etc. 

Notes:

Temps de preparació: 5 minuts.

Dificultat: Molt fàcil.

Porcions: 1 porció.

Vegetariana: No.

dv., 14 de març 2025 - © Fruits de Bosc P. Carol S.L.