Tòfona amb conyac
Ingredients:1 tòfona mitjana Conyac |
![]() |
Preparació:
Netegem la tòfona amb un raspall. La tallem per la meitat i la posem en un pot de vidre amb conyac. La deixem macerar tant de temps com volguem.
A partir d'aquÃ, ho podem fer servir per rostits (només el conyac o també alguna là mina de tòfona).
Quan s'acabi el conyac es pot tornar a omplir.
Notes:
Temps de preparació: 5 minuts.
Dificultat: Molt fà cil.
Porcions: 1 porció.
Vegetariana:Â No.
Oli de tòfona d'hivern
Ingredients:2 tòfones mitjanes 250 ml d'oli d'oliva |
![]() |
Preparació:
Posarem 2 tòfones mitjanes, tallades per la meitat, en 250 ml d'oli d'oliva i ho deixarem macerar.
Aquest oli es pot fer servir per aromatitzar pastes, amanides, etc.Â
Notes:
Temps de preparació: 5 minuts.
Dificultat: Molt fà cil.
Porcions: 1 porció.
Vegetariana:Â No.
